Tero Hyttinen jatkaa liiton puheenjohtajana

Tero Hyttinen valittiin Suomen Voimanostoliiton puheenjohtajaksi kaudelle 2016-2017 liiton syyskokouksessa Riihimäellä. Hyttinen jatkaa tehtävässä toiselle kaudelle.

Hallituksen jäseniksi valittiin Harri Hagfors ja Ville Orasmaa. Hallituksen 1. varajäseneksi valittiin Mika Honkaniemi. 2. varajäseneksi valittiin Margetta Salminen

Suomen Voimanostoliiton syyskokouksessa tehtiin lauantaina 24. lokakuuta mm. seuraavia päätöksiä:
- varustevoimanoston SM-kisan nostaja ei saa osallistua varustevoimanoston SM-kisan nostoilla penkin SM-kisaan
- joukkue SM-kisoja ei järjestetä 2016
- Sellaiseen painoluokkaan jossa on enintään yksi MM-tulosrajan tehnyt nostaja, voidaan valita nostaja, joka on tehnyt kyseisen EM-tulosrajan ja hän voi muuttaa painoluokkaa ja liitto ei osallistu kisamatkasta kustannuksiin.
- MM-, EM- ja SM-tulosrajat sekä luokkarajat säilytetään entisellään eikä niihin tehdä vuodelle 2016 muutoksia
- Voimamalja-kilpailu järjestetään jatkossakin

Kokouksesta antavat lisätietoja liiton puheenjohtaja ja sihteeri.

Liiton sihteeri ei ole tavoitettavissa 1.11-15.11.2015 välisenä aikana kuin erittäin kiireellisissä tai pakottavissa tapauksissa. Jäseniä pyydetään ottamaan muissa asioissa yhteys liiton puheenjohtajaan.