Lisenssit ja antidopingsopimukset 2015

Suomen Voimanostoliitto siirtyy 1.1.2015 alkaen lisenssien ja antidopingsopimusten osalta sähköiseen järjestelmään.

Lisenssi ja sopimus suositellaan lunastettavaksi samaan aikaan. Tämän ostoksen voi tehdä tästä linkistä tai valitsemalla verkkosivujen etusivun palkista SVNL ja sen alapalkista Osta lisenssi.

Lisenssit/sopimukset-luettelo päivittyy automaattisesti alle minuutin viiveellä. Luettelon voi tarkistaa tästä linkistä tai valitsemalla verkkosivujen etusivun palkista SVNL ja sen alapalkista Lisenssit.

Ne jotka haluavat sitoutua pelkkään antidopingsopimukseen, tulee antidopingsopimus lähettää liiton sihteerille täytettynä ja allekirjoitettuna sähköpostiin svnl(at)hotmail.fi Tällä tavoin toimitettuna tarkoittaa sitä, että verkkovisuilla oleva luettelo ei päivity automaattisesti vaan manuaalisesti.

Ne joilla ei ole internettiä, tulee antidopingsopimus lähettää liiton sihteerille täytettynä ja allekirjoitettuna liiton etusivulla olevaan postiosoitteeseen. Tämä luettelo ei päivity automaattisesti vaan manuaalisesti.

Ne joilla on antidopingsopimus 2009-> voimassa, on allekirjoitettava antidopingsopimus 2015-> 7.1.2015 mennessä, jotta sopimuksen voimassaoloon ei tule katkoksia.

Ne, joilla ei ole aikaisempaa antidopingsopimusta mallia 2009-> ja ne, jotka eivät solmi uutta antidopingsopimusta  7.1.2015 mennessä, saavat kilpailuoikeuden kolmen kuukauden kuluttua uuden sopimuksen mallia 2015-> solmimisesta.