Liitto tiedottaa 3/2016

Uusia jäsenseuroja

Voimistelu- ja urheiluseura Lohtajan Veikot ry hyväksyttiin liiton jäsenseuraksi. Yhteyshenkilö on Mikko Niemi.

Pieksämäen Voimailijat ry hyväksyttiin liiton jäsenseuraksi. Yhteyshenkilö on Reino Matilainen.

Rauta-Pantterit ry hyväksyttiin liiton jäsenseuraksi. Yhteyshenkilö on Sanna Lindholm.

K3 Strenght+Endurance ry hyväksyttiin liiton jäsenseuraksi. Yhteyshenkilö on Juhani Pitkänen.

Maajoukkueenjohtajan tehtävät päivitetty

Maajoukkueenjohtajan tehtävät dokumentti on päivitetty. Dokumentti löytyy osoitteesta http://suomenvoimanostoliitto.fi/sites/default/files/SUOMEN_MAAJOUKKUEEN_JOHTAJAN_TEHT%C3%84V%C3%84T_v1609.pdf

Urheilun toimintakieltoa

Liiton hallitus päätti 6.11.2016 asettaa Laukkosken Taimi ry:tä edustavan Antti Karesolan neljän (4) vuoden mittaiseen urheilun toimintakieltoon dopingtapauksen vuoksi. Karesola vältteli sääntöjen vastaisesti Suomen Antidopingtoimikunnan ADT:n dopingtestiä 21.7.2016.

Kilpailukalenteri

Liiton jäsenseuroilla on mahdollisuus hakea tunnukset, joilla voi omatoimisesti lisätä kilpailunsa kilpailukalenteriin. Tunnukset tilataan sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Syyskokouksessa päätettyä

Syyskokous päätti muuttaa SM-kilpailujen osanottomaksuja vuodelle 2017. Voimanostokilpailun osanottomaksu on 65€/kilpailija ja penkkipunnerruskilpailun osanottomaksu 55€/kilpailija.

Kilpailulisenssi maksaa 80 € ensi vuodelta. Alle 17-vuotiaille sekä VAU:n nostajille lisenssi maksaa 40 € vuodelta 2017. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 250€/seura.

Hallitus 2017

Syyskokouksessa Riihimäellä valittiin uusi hallitus vuodelle 2017.

Tero Hyttinen, puheenjohtaja Timo Lillbacka, sihteeri

Hallitukseen valittiin uusiksi jäseniksi Margetta Salminen, Ville Niskanen ja Marjaana Vähäsantanen. Hallituksessa jatkaa Harri Hagfors ja Ville Orasmaa. 1. Varajäseneksi valittiin Kaj Mattila ja 2. Varajäsenksi Heikki Orasmaa.

Liiton yhteystiedot

Hallituksen sähköpostiosoitteet muuttuvat 1.1.2017

Tero Hyttinen [email protected]
Timo Lillbacka [email protected] 040 1565 720 (vain 17:00-21:00)
Margetta Salminen [email protected]
Ville Niskanen [email protected]
Marjaana Vähäsantanen [email protected]
Harri Hagfors [email protected]
Ville Orasmaa [email protected]
Kaj Mattila [email protected]
Heikki Orasmaa [email protected]

Liiton toimisto

Liitto on avannut toimiston Espooseen. Toimistoa voidaan käyttää kokous ja koulutustilaisuuksissa sekä siellä on esillä maajoukkuepuvut ja muut tekstiilit. Toimisto on auki sopimuksen mukaan.

Suomen Voimanostoliitto ry
Sepontie 3 TH 5