Maksut 2016: Seurojen jäsenmaksut, lisenssit ja antidopingsopimukset

Seurojen jäsenmaksut tulee maksaa aikaisintaan 1.1.2016 liiton yleistilille. Ks. ohjeet.

1.1.2016 alkaen voi hankkia Suomen Voimanostoliiton lisenssin, antidopingsopimuksen tai molemmat. Mutta ne joilla on jo antidopingssopimus mallia 2015, niin älkää ottako sitä uudelleen, sillä sopimus on jatkuvasti voimassa. Kaikissa vaihtoehdoissa palvelu on saatavilla sähköisesti liiton sähköisestä palvelujärjestelmästä. Vaihtoehdot näkyvät Voimanostoliiton verkkosivuilla olevassa lisenssijärjestelmässä. Ks. palkit SVNL -> Osta lisenssi. Vaihtoehdot:

SINULLA ON VOIMASSAOLEVA ANTIDOPING-SOPIMUS, OSTA PELKKÄ LISENSSI

HUOM: Voit tarkastaa antidoping-sopimuksesi tilan täältä (AD. pvm)

OSTA LISENSSI JA TEE ANTIDOPING-SOPIMUS

HUOM: Valitse tämä vain, mikäli sinulla EI OLE voimassa olevaa antidoping-sopimusta.

TEE PELKKÄ ANTIDOPING-SOPIMUS, EI LISENSSIÄ (5€ käsittelymaksu)

HUOM: Valitse tämä, mikäli haluat tehdä pelkän antidoping-sopimuksen. Voit ostaa pelkän lisenssin myöhemmin, kun olet tehnyt antidoping-sopimuksen.