1 viesti / 0 new
Teemu Ahtiainen
Varuste-SM Nääshalli, ajo-ohjeita

Moro.

Tulevana viikonloppuna kisaillaan taas Nääshallissa. Rantatunnelin avauduttua ovat reitit Nääshallille menneet osittain uusiksi ja navigaattorit eivät välttämättä ole enää ajan tasalla. Pääpointtina voisi olla, että jos olet rantatunnelissa, joudut kääntymään takaisin päin tunnelista ulostulon jälkeen.

Pohjanmaan, Nokian ja Ylöjärven suunnalta tulevilla helpoin reitti on juuri ennen tunnelia kääntyä oikealle ylös Särkänniemen suuntaan, kyltillä merkattu. Jos nyt kuitenkin sinne tunneliin eksyy, on seurauksena seikkailu Tammelan ja/tai keskustan kautta Nääshallille. Toinen vaihtoehto on tulla Pispalan läpi, jolloin lopussa pääsee ajamaan Amurin pikkukatuja pitkin Nääshallille.

Idästä tulevat, Jyväskylä ym., joutuvat joko ajamaan keskustan läpi tai vaihtoehtoisesti kääntyä Kekkosentieltä Lapinniemen, Lapin ja Tammelan rampilta oikealle ja sieltä kohti keskustaa, kosken yli Satakunnankatua pitkin ja Hämeenpuistoon oikealle ja Nääshallille. Tässä kohtaa taas, jos sinne tunneliin kuitenkin eksyy, on seurauksena kääntyminen tunnelin jälkeen Pyynikin ja Särkänniemen suuntaan vasemmalle.

Etelästä ja Helsingin suunnasta tulevien kannattaa ryhmittyä Viinikan ABC:n jälkeen vasemmalle ja liikenneympyrässä edelleen vasemmalle. Siitä radan ali, suoraan Ratinan ohi Hämeenpuistoon, jota pitkin päätyyn ja Nääshallille. Eli vanhaan ei oikeastaan muutosta. Ratinan kohdalla kannattaa kaasujalkaa höllätä, siinä on usein rakennustyömaan jälkeen liikkuva valokuvausstudio.

Parkkipaikat ovat samat vanhat. Joko Nääshallin parkkipaikka, yritetään taas saada huputettua se 4 tunnin rajoituskyltti, Mustanlahden parkkipaikka radan toisella puolella, tai sitten radanvarren pikkukadut.

Tervetuloa kaikille, toivottavasti löydätte perille...